Információ

Apartman - Crikvenica - Dramalj - Horvátország

Crikvenica-Dramalj-Apartman

Mindkét apartmanunk mindössze 2 utcányira található a tengerparttól, közel a bolthoz, a kisvonat megállótól, parttól kb. 250 méterre.
Lakásaink ugyanazon házban egymás mellett helyezkednek el és egyenként 48 nm-esek, előszobából, hálószobából, fürdőszobából, nappaliból, erkélyből állnak saját parkolóval.
Férőhelyek száma: maximum 4 fő + 1 baba utazóágy
Mindkét apartman új építésű, extrán felszerelt, bababarát és gépesített,
mosogatógéppel, mosógéppel, grillezős mikrohullámú sütővel, főzőlappal, légkeveréses sütővel, hűtővel, mélyhűtővel, porszívóval, vasalóval, botmixerrel, kenyérpirítóval, vízforralóval, robotgéppel, légkondicióval ellátott.
Minden család részére biztosítunk a főzéshez szükséges minden eszközt, kisgyermekes családoknak külön játékokat, babakocsit, homokozó felszerelést, etetőszéket, utazóágyat, kismotort, cumisüveg melegítőt.
Apartmanjainkhoz bicikli bérlési lehetőséget is biztosítunk.

Crikvenica - Horvátország - Adria

Crikvenica a Kvarner-öböl egyik legszebb települése, varázslatos tengerparttal. Neve a horvát crkva (azaz templom) főnévből való, régi pálos templomára és kolostorára utal.
Crikvenicára jellemző a kedvező éghajlat, a jótékony levegő, sűrű örökzöld növényzet. A város híres gyógyturizmusáról, tengerpartja és levegője kristálytiszta. A századelős hangulatú település pálmafás parti sétánya mentén szép parkok, kávéházak és üzletek, játszóterek találhatók.
A várossal egybeépült Selce, egy kis, kedves halászfalu, valamint a közelben található Dramalj ahol az apartmanok elhelyezkednek.
Nem több mint 15 km-re található innen Krk szigetre vezető híd, továbbá a kb. 25 km-re lévő Senj üdülőtelepülés is, de ha már ott nyaralunk, természetesen Opatiját is érdemes megnézni.

Apartman Horvátország Adria

Dramalj - Horvátország - Adria

Dramalj a Vinodol csatorna egyik kedves kis nyaraló települése. Crikvenicától 3 km-re északkeletre található, amely gyalogosan, egy gyönyörű partmenti sétányon is megközelíthető.
Az aktív kikapcsolódást számos sportpálya segyíti.
Dramaljban található számtalan gyönyörű strand. Rendkívül tiszta és rendezett partszakaszt jelző Nemzetközi Kék Zászló díjjal illetik. Tengerpartja igen változatos, kavicsos, sziklás és homokos strandok közül válogathattok. Lassan mélyülő, homokos medrű tengerpartja, rengeteg gyermekszórakozási lehetőséggel, az egyik legnépszerűbb családi üdülési helyszín. Ha pedig meguntátok a fürdőzést és napozást, rengeteg sportolási, kirándulási lehetőség közül válogathattok.

Információ

Apartman Információ

Új építésű, mindennel felszerelt
Apartmanjaink: Crikvenica, Dramalj!

Crikvenica - Dramalj

Crikvenica Dramalj Adria

Családok számára ideális!
525 km-re Budapesttől.

Térkép

A térkép az Adriai tengerpartra,
Crikvenicába és Dramaljba.

Árak

Crikvenica Dramalj apartman árak,
apartman/nap

Kapcsolat

Gergely Ágnes telefon:
+36 20 214 2670